sybj

novice.

Kupec iz Libije se je na licu mesta po obisku našega skladišča odločil za nakup bagra CAT 312d

Stranka iz Libije je nedavno obiskala naše skladišče gradbenih strojev v Šanghaju, da bi si ogledala bager CAT312D. Stranka je bila nad strojem tako navdušena, da se je takoj odločila za nakup. Stranka, ki je gradbeni izvajalec, išče stroj, ki mu lahko pomaga dokončati trenutni projekt. Posebej ga je zanimal bager CAT312D zaradi njegove moči, vsestranskosti in učinkovite porabe goriva.

2023/07/19
VEč BRATI
Stranka iz Mozambika obišče podjetje, da bi se pogovorila o nakupu bagra CAT

Dve stranki iz Mozambika sta nedavno obiskali naše podjetje, da bi se pogovorili o nakupu bagra CAT. Stranka, ki je gradbeni inženir, namerava uporabiti bager za gradbeni projekt v Mozambiku. Stranka se je srečala s prodajalcem v podjetju in se pogovorila o njegovih potrebah. Prodajalec je stranki pokazal različne bagre CAT. Posebej jih je zanimal bager CAT 320, ki je zmogljiv in vsestranski stroj, primeren za najrazličnejša gradbena dela.

2023/07/19
VEč BRATI
Dobrodošli, da obiščete naše skladišče gradbenih strojev v Šanghaju

Dobrodošli v našem skladišču gradbenih strojev v Šanghaju! Smo vodilni izvoznik bagrov, nakladalcev, buldožerjev, grederjev, valjarjev in drugih gradbenih strojev. Na izbiro imamo široko paleto strojev in prepričani smo, da lahko najdemo popoln stroj za vaše potrebe.

2023/07/18
VEč BRATI
Stranka iz Nigerije je kupila dve enoti rabljenih tovornjakov Dumer

Tovornjaki Howo so priljubljena izbira za stranke v Nigeriji in drugih afriških državah. Znani so po svoji vzdržljivosti, zanesljivosti in varčni porabi goriva. V zadnjih letih je v Nigeriji naraščalo povpraševanje po tovornjakih Howo in številne stranke so obiskovale naše skladišče, da bi izvedele več o strojih.

2023/07/18
VEč BRATI
Stranke iz Tanzanije obiščejo naše skladišče tovornjakov Howo

Leta 2023 je skupina strank iz Tanzanije obiskala naše skladišče, kjer hranimo tovornjake Howo. Želeli so izvedeti več o tovornjakih in kako bi jih lahko uporabili pri svojih gradbenih projektih. Stranke so v skladišče prišle zgodaj zjutraj. Sprejel jih je predstavnik našega podjetja in jim ogledal skladišče. Ogled se je začel v razstavnem prostoru, kjer so si stranke ogledale različne tovornjake HOWO, vključno s prikazom prekucnika howo in vlačilca howo. Spoznali so različne značilnosti prekucnika howo in vlačilcev howo, kot so moč motorja, nosilnost in učinkovitost porabe goriva.

2023/07/18
VEč BRATI
Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required