sybj

泰格(最终) - 副本.jpg

Shandong Tiger International Trade Co., Ltd. pripada skupini ZW Group, sedež se nahaja v Jinanu, Shandong, tovarna gradbenih strojev pa se nahaja v Šanghaju na Kitajskem.

Podjetje se v glavnem ukvarja z vsemi vrstami rabljenih bagrov, nakladalcev, buldožerjev, cestnih valjarjev, prekucnikov, traktorjev, polpriklopnikov itd.

Z več kot 10-letnimi bogatimi izkušnjami v zunanji trgovini ter visokokakovostno prodajno in tehnično ekipo. Zagotovite visokokakovostne mehanske izdelke, strokovno tehnično podporo in popolno poprodajno storitev.

Naše poslovanje pokriva več kot 30 držav po vsem svetu in več kot 100 mest na Kitajskem.


construction machinery factory.png

Skladišče rabljene gradbene mehanizacije se razprostira na 3.000 hektarih površine in hrani različne znamke strojev za zemeljska dela, kot so bagri, buldožerji, nakladalci, viličarji, žerjavi itd. znamk cat, Komatsu, Hitachi, Doosan, Hyundai, Volvo in drugih.Tiger Machinery je vodilni ponudnik strojev in opreme za zemeljska dela. Ponujamo široko paleto strojev, od bagrov in rovokopačev do buldožerjev in prekucnikov. Ponujamo tudi različne priključke in dodatke, tako da lahko najdete popoln stroj za svoje specifične potrebe.

办公室-2.jpg


Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je predana zagotavljanju najboljših možnih storitev našim strankam. Ponujamo konkurenčne cene, možnosti financiranja in široko paleto podpornih storitev. Imamo tudi veliko zalogo strojev na zalogi, tako da vam običajno lahko zagotovimo stroj, ki ga potrebujete, ko ga potrebujete.

construction packing.jpg

Upamo, da ste s tem uvodom bolje razumeli naše podjetje. Če imate kakršna koli vprašanja, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali najti popoln stroj za vaše potrebe.


tovarna oskrbe

  • brezplačna storitev preverjanja kakovosti

    Naši prostori so opremljeni z najsodobnejšo napravo za testiranje, ki lahko oceni stanje rabljenih gradbenih strojev. Objekt vključuje različno opremo za testiranje, vključno z:

  • storitve obnove rabljenih težkih tovornjakov

    Naša tovarna ponuja storitve obnove rabljenih težkih tovornjakov, da podaljšate življenjsko dobo vašega tovornjaka in prihranite denar pri stroških novega tovornjaka. Obnovimo vse vidike vašega tovornjaka, vključno z motorjem, menjalnikom, karoserijo in kabino. Vgradimo lahko tudi nove dele in dodatke za izboljšanje zmogljivosti in varnosti vašega tovornjaka.

  • Skladišče strojev za zemeljska dela

    Aa vodilni ponudnik strojev in opreme za zemeljska dela. Ponujamo široko paleto gradbenih strojev, od bagrov in rovokopačev do buldožerjev in prekucnikov. Ponujamo tudi različne priključke in dodatke, tako da lahko najdete popoln stroj za svoje posebne potrebe.

RECENZIJE KUPACA

Zelo sem zadovoljen s svojim bagrom CAT 320. Je močan in zanesljiv stroj, ki mi je pomagal dokončati svoje gradbene projekte pravočasno in v okviru proračuna. Podjetje tiger toplo priporočam vsakomur, ki išče kakovosten stroj.

Juan Carlos

Juan Carlos

Zelo sem zadovoljen s kakovostjo rabljenega prekucnika howo 375, ki sem ga kupil. Prišlo je do novega gradbenega projekta, ki je zahteval veliko peska, in to vozilo je mojim delavcem pomagalo, da so delo opravili na učinkovit način! Vsem, ki iščejo tovornjak za težke obremenitve, toplo priporočam prekucnik HOWO.

Kwabena

Kwabena

Zelo sem zadovoljen s svojim nakladalnikom SDLG956. Navdušen sem nad cenovno ugodnostjo nakladalnika SDLG956, saj je cenovno ugodnejši od drugih nakladalnikov na trgu, zlasti ker je veliko cenejši od nakladalnika Cat. Vsakemu, ki želi kupiti nakladalnik, predlagam, da razmisli o nakupu nakladalnikov znamke sdlg tega podjetja.

Marija

Marija

Zgodovinski proces

2023
Podjetje je ustanovilo svojo prvo podružnico v Šanghaju pod imenom Tiger Earthmoving Machinery.
2020
Na prihodke podjetja vpliva pandemija COVID-19, vendar ostaja dobičkonosno.
2013
Podjetje je postavilo skladišče za gradbene stroje v Šanghaju.
2008
Na prihodke podjetja vpliva svetovna finančna kriza, vendar ostaja dobičkonosno.
2007
Prihodki podjetja dosežejo 100 milijonov dolarjev.
2004
Vlada je podjetje pridobila avstralski certifikat ADR, certifikat CE in certifikate ISO, CCC, B&V.
2001
Podjetje razširi svojo linijo izdelkov na bagre, buldožerje in nakladalce.
2000
Podjetje je bilo ustanovljeno in se nahaja v proizvodni bazi vozil Liangshan Quanpu Industrial Parks, ki ima močno proizvodno zmogljivost.
Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required