sybj

Stranka iz Mozambika obišče podjetje, da bi se pogovorila o nakupu bagra CAT

2023-07-19 13:59

    Stranka iz Mozambika obišče podjetje, da bi se pogovorila o nakupu bagra CAT


Mozambican Customer Visits Company to Discuss Purchase of CAT Excavator


    Dve stranki iz Mozambika sta nedavno obiskali naše podjetje, da bi se pogovorili o nakupu bagra CAT. Stranka, ki je gradbeni inženir, namerava uporabiti bager za gradbeni projekt v Mozambiku.


    Stranka se je srečala s prodajalcem v podjetju in se pogovorila o njegovih potrebah. Prodajalec je stranki pokazal različne bagre CAT.Posebej jih je zanimal bager CAT 320, ki je zmogljiv in vsestranski stroj, primeren za najrazličnejša gradbena dela.

    Prodajalec je s stranko razpravljal o lastnostih in prednostih bagra CAT 320. Pojasnil je tudi možnosti financiranja podjetja in poprodajne storitve.Stranka je cenila tudi prodajalčevo poznavanje strojev in njegovo pripravljenost odgovoriti na kupčeva vprašanja.


    Po sestanku se je stranka odločila za nakup bagra CAT. Prodajalec je stranki pomagal dokončati dokumentacijo in stranka je naslednji mesec prevzela bager.


    Podjetje je veselo, da ima priložnost razpravljati o nakupu bagra CAT s stranko iz Mozambika. Podjetje je zavezano svojim strankam zagotavljati najboljše možne izdelke in storitve.

    Podjetje je navdušeno tudi nad potencialom rasti na mozambiškem trgu. Država je v obdobju hitrega gospodarskega razvoja in narašča povpraševanje po gradbenih strojih.

    Podjetje je prepričano, da lahko zadovolji potrebe svojih strank v Mozambiku. Podjetje ima dobre izkušnje pri zagotavljanju kakovostnih izdelkov in storitev ter je zavezano svojim strankam zagotavljati najboljšo možno podporo.

    Podjetje se veseli sodelovanja z drugo stranko iz Mozambika. Podjetje je prepričano, da bo rabljeni bager CAT 320 dragoceno sredstvo za strankino poslovanje.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required