sybj

Mehiške stranke obiščejo našo tovarno rabljenih bagrov v Šanghaju

2023-10-31 14:36

used Komatsu excavator

    Mehiške stranke obiščejo našo tovarno rabljenih bagrov v Šanghaju


    Šanghaj, Kitajska – 15. oktober 2023 – Skupina mehiških strank je nedavno obiskala našo tovarno bagrov v Šanghaju. Stranke so bile navdušene nad obsegom in učinkovitostjo tovarne, še posebej pa jih je zanimal bager Komatsu PC200.


    Kupci so imeli priložnost sami preizkusiti rabljeni bager Komatsu PC200-7 in bili nad njegovo zmogljivostjo zelo navdušeni. Še posebej so bili navdušeni nad močjo, hitrostjo in okretnostjo bagra.


    Stranke so bile navdušene tudi nad predanostjo tovarne Komatsu kakovosti in varnosti. Še posebej so bili navdušeni nad strogimi postopki testiranja v tovarni in njeno zavezanostjo varnosti zaposlenih.


    Na splošno so bile mehiške stranke zelo navdušene nad obiskom naše tovarne bagrov v Šanghaju. Še posebej so bili navdušeni nad rabljenim bagrom Komatsu PC200-7 ter predanostjo tovarne kakovosti in varnosti.


    

    Citat mehiške stranke:


"Naš obisk v Šanghaju nas je zelo navdušil. Tovarna je ogromna in zelo učinkovita, rabljeni bager Komatsu PC200-7 pa je zelo impresiven. Prav tako smo bili navdušeni nad zavezanostjo tovarne kakovosti in varnosti. Vsekakor bi bagre Komatsu priporočili drugim strankam."


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required