sybj

Stranke iz Tanzanije obiščejo naše skladišče tovornjakov Howo

2023-07-18 14:50

Stranke iz Tanzanije obiščejo naše skladišče tovornjakov Howo

Customers from Tanzania visit our Howo Truck Warehouse

    Leta 2023 je skupina strank iz Tanzanije obiskala naše skladišče, kjer hranimo tovornjake Howo. Želeli so izvedeti več o tovornjakih in kako bi jih lahko uporabili pri svojih gradbenih projektih.

    Stranke so v skladišče prišle zgodaj zjutraj. Sprejel jih je predstavnik našega podjetja in jim ogledal skladišče. Ogled se je začel v razstavnem prostoru, kjer so si stranke ogledale različne tovornjake HOWO, vključno s tovornjakom prekucnikom in vlačilcem howo. Spoznali so različne lastnostitovornjak howo in vlačilci howo, kot so moč motorja, nosilnost in izkoristek goriva.

Customers from Tanzania visit our Howo Truck Warehouse

    Stranke so bile navdušene nad nivojem kakovosti in pozornostjo do detajlovtovornjak howo in vlačilci howo, kot tudi storitev za stranke, ki jim jo nudimo mi.

    Po ogledu so se stranke srečale z našimi predstavniki, da bi razpravljali o njihovih potrebah. Govorili so o vrstah gradbenih projektov, s katerimi se ukvarjajo, in o izzivih, s katerimi se srečujejo. Naši predstavniki so pozorno prisluhnili potrebam strank in nato priporočili najboljša tovorna vozila za njihove projekte.

    Stranke iz Tanzanije so bile zelo navdušene nad ogledom skladišča tovornjakov HOWO. Čutili so, da so se veliko naučili ohowo prekucnik,vlačilci howoin podjetje. Verjamejo tudi, da bomo zanesljiv partner za njihove gradbene projekte.

    Obisk je bil pozitivna izkušnja tako za stranke kot za nas. Stranke so lahko izvedele več o tovornjakih in kako jih lahko uporabijo za svoje gradbene projekte. Mi pa smo lahko zgradili odnose s potencialnimi strankami in izvedeli več o njihovih potrebah.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required